Міжнародний день Матері-Землі в коледжі

Щороку 22 квітня, починаючи з 2010 року, згідно з резолюцією Генеральної Асамблеї ООН  відзначають Міжнародний день Матері-Землі.

Жити на землі – велике щастя. І людина на цій Землі повинна бути  оберегом життя земного,Творцем краси і добрих справ.

Сьогодні війна внесла свої корективи. Вона уже забрала десятки тисяч людських життів. Ранені, діти, тварини все більше потребують допомоги.

Отож викликом сьогодення є становлення людських відносин, що регулюються  Милосердям, Добротою, Людяністю, Толерантністю, чого не вистачає тим, хто розпалює війну.

І наша молодь повинна це розуміти і не нехтувати загальнолюдськими цінностями.

«Милосердя і Доброта-людства два крила» – ця крилата фраза стала ключовою лінією виховного заходу «Ти на Землі – Людина», який відбувся 22 квітня.

Великий педагог Василь Олександрович .Сухомлинський стверджував: «Людина народжується на світ не для того, щоб зникнути безвісною пилинкою. Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний. І нехай слід цей буде сповнений добра».

Як сказав великий американський письменник Марк Твен «Доброта – це те, що може почути глухий та побачити сліпий».

У вдало підібраних словах, притчі та піснях група В-21 з ведучими Любою Рожко, Максимом Павловим та куратором групи Тетяною Олександрівною Науменко прагнули донести до здобувачів освіти розуміння вчитися та розвивати в собі риси, притаманні справжній людині, не обходити стороною горе та біду, приходити на допомогу і пам’ятати , що

Людиною бути нелегко – Ця істина вічна й свята.

І не загубитися в цьому світі – Такою є наша мета!!!

Матеріал презентації можна переглянути тут