Любі і дорогі наші матусі!

В останній місяць весни, коли земля вкривається травами і квітами, коли стоять прекрасні дні і літо стукає у двері, Україна відзначає світле та красиве свято – День Матері.

Найдорожчою людиною в нашому житті завжди була, є і буде мама. Вона – як весна, що пробуджує все живе своїм теплом, дає початок новому життю. Із нею ми відкриваємо для себе світ. Перші кроки зроблено, тримаючись за мамині надійні руки. Мама завжди поруч, бо бути ангелом-охоронцем призначено їй самим Богом. 

              

Мама – це наймиліше у світі слово. В цьому слові все: ніжність, доброта, любов і піклування. Воно відлунює різними прекрасними мелодіями і колисковими піснями. Воно пахне польовими квітами та натрудженими руками. В ньому безсонні ночі, нескінченні хвилювання. Мама – це символ безмежної любові, великої душі, символ життя.
 У цей сонячний травневий день хочеться щиро подякувати всім матерям за повсякденну турботу, невтомну працю, велике терпіння, за безсонні ночі, безмежну любов, ніжні руки, ласку і тепло. Любіть та цінуйте своїх матерів, піклуйтеся про них, показуйте своїми добрими ділами і гідним життям, що вони виростили достойних синів та дочок. 

Переглянути привітання