НЕХАЙ ПАНУЄ НА ЗЕМЛІ КРАСА!

Виховна робота зі здобувачами освіти Мигійського коледжу МНАУ- різнобічна, направлена на формування всебічно розвиненої  особистості.

Розділ «Екологічне виховання» для кожного куратора коледжу має особливий  зміст.

Нашим завданням є виховання екологічної культури особистості, розуміння необхідності гармонії відносин з природою, усвідомлення себе частиною природою. На інформаційних годинах куратори  груп аналізують з молоддю нормативні документи Уряду України з питань екології і навколишнього середовища. Урізноманітнена тематика виховних годин з екологічного виховання. До Дня туризму на території Національного природного парку «Бузький Гард» разом з провідними фахівцями з екоосвіти Мудрою Галиною Дмитрівною та Легкою Світланою Григорівною було проведено екскурсію за темою «Від екології душі до екології природи». Цікава, змістовна оповідь фахівців парку не залишила байдужою жодного з присутніх.

Всі зрозуміли, що природа – неоціненний скарб, який потрібно берегти кожному із нас. Я спостерігала за юнаками і усвідомлювала, що така співпраця просто необхідна.

Любов до рідного краю, збереження та примноження краси довкілля- завдання кожного з нас.

Будемо і надалі співпрацювати, розкривати сутність світу природи, середовища життя людини, яка повинна бути зацікавлена у збереженні його цілісності, чистоти, гармонії.

 

О.П. Поточняк, голова методичного об’єднання кураторів груп

Мигійського коледжу Миколаївського НАУ