Мій вільний час без гаджетів і інтернету

   Студентські роки – найпрекрасніша пора в житті людини. Саме цей час наповнений найцікавішими і незабутніми подіями. 

     Кожен день у студента – це нова історія, яка залишає вагомий слід у житті і надовго закарбовується в пам’яті, цікаві зустрічі, подорожі ти  відчуваєш себе дорослим, сам вирішуєш, що тобі робити, чим займатися. Дуже добре бути студентом незважаючи на всі перевантаження і труднощі, бо студентські роки – чи не найкращі в житті. Тут бувають сльози радості і болю, недоспані ночі над конспектами, нові знайомства, вірні друзі, а може і справжнє кохання… І яким би не був черствим наш «студентський хліб», усі ми, студенти, їмо його з великим та неповторним смаком.»

   Саме за студентства кожний стає по – справжньому дорослою людиною, стикаючись з новими  життєвими проблемами.

    А які ми у момент дозвілля ? Без гаджетів і інтернету? Без годин навчання?  

Існує теорія, що без інтернету  люди стають більш товариськими, підтримують тісніший зв’язок із друзями і сім’єю, проявляються захоплення і хобі.  Вони наповнюють наше життя новими  враженнями та позитивними емоціями. Без Інтернету відпочинок стає тільки кращий, адже у вас з’являється багато часу на щось більш захоплююче, ніж перегортання стрічки в соцмережах. 

   Ми також хочемо Вам показати наше життя і дозвілля. Пропонуємо до перегляду фото вернісаж: Мій вільний час без гаджетів і інтернету.

Запрошуємо до перегляду, за посиланням https://drive.google.com/file/d/1Tu2z_XtrKYCNlHXlrf-AePMYehBFQQ2S/view?usp=share_link                  

           Голова методичного об`єднання кураторів груп    С. Присяжнюк