Відкрите заняття з дисципліни «Історія України»

13 червня 2024 року викладачем загальноосвітніх дисциплін Нестеренко Наталею було проведено відкрите заняття «Звільнення території України від нацистської окупації» з дисципліни «Історія України» у групі А-11. Під час проведення заняття викладач перевірила вивчений матеріал у вигляді тестів з коментуванням. Здобувачі освіти давали ґрунтовні відповіді, пояснювали свій вибір.

Виклад нової теми відбувався з використання презентації, яка дала можливість унаочнити матеріал, попрацювати з картами, схемами операцій по звільненню території України. Наталя Миколаївна Викладач демонструвала документальний відеоматеріал, який дав можливість засвідчити злочинність радянської влади, щодо українського та кримськотатарського народів. Викладач проводила паралелі з сьогоденням та проаналізувала внесок українського народу у перемогу над німецько-фашистськими загарбниками.

Наталя Миколаївна досягла навчальної, виховної та розвивальної мети заняття, продемонструвавши при цьому комунікабельність, активізувала пізнавальну діяльність здобувачів освіти, проблемний підхід до викладу історичного матеріалу.