Всеукраїнський фестиваль художньої творчості «Софіївські зорі» 2019 року

27 березня 2019 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся Обласний етап Всеукраїнського фестивалю художньої творчості «Софіївські зорі – 2019».

Свої номери представили студентські творчі колективи Миколаївського національного аграрного університету, Технолого-економічного, Мигійського, Новобузького та Вознесенського коледжів МНАУ. Учасники гідно представили свої навчальні заклади та порадували глядачів своїми виступами у жанрах вокалу, декламування віршів, театрального мистецтва, хореографії, гри на музичних інструментах. 

Усі учасники фестивалю продемонстрували високий рівень майстерності, неабиякі творчі здібності.

Творчі здібності Мигійського коледжу продемонстрували  здобувачі вищої освіти – Савіна Світлана (гр. Т-42) та Решетніченко Дмитро (гр. В-21), які були відзначенні грамотами:

  • за І місце у номінації «Вокальний дует» нагороджені – Савіна Світлана та Решетніченко Дмитро
  • за І місце у номінації «Вокально-інструментальний колектив» нагороджені – Савіна Світлана, Решетніченко Дмитро та Ткаченко Валентин Михайлович

Сьогодні жоден з учасників і організаторів фестивалю “Софіївські зорі” не сумнівається, що мистецьке дійство допомагає розквіту нових талантів, воно сповнює молоді серця щирістю і добром. Тож нехай сяють “софіївські зірочки” і впевнено розквітає мистецьке свято – студентський фестиваль “Софіївські зорі”.