Вручення дипломів студентам групи АМ-41

Яскравою подією ознаменувався зимовий день 14 лютого 2019 року, адже цього дня у стінах Мигійського коледжу МНАУ відбувся випуск студентів групи АМ – 41  спеціальності «Організація виробництва». 

Впевненими кроками випускники дійшли до сьогоднішньої миті, довгоочікуваної, щасливої і хвилюючої водночас. Здобули кваліфікацію фахівця в галузі управління та отримали диплом молодшого спеціаліста, який відкриє їм шлях у самостійне доросле життя.

Традиційно випускників привітав директор коледжу  Тофан О.П , який побажав випускникам творчих успіхів, професійного росту, особистого щастя, щоб океан ідей ніколи не вичерпував себе, а енергія творити і створювати надихала на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої країни.

До випускників звернулася куратор групи Тараненко Н.В.  , яка привітала «винуватців свята» та побажала їм доброго щасливого шляху, щоб здобуті знання стали фундаментом кар’єрного зростання, запорукою успіху та реалізації майбутніх планів, нових звершень і цікавих відкриттів.

Привітати і розділити радість прийшли найдорожчі люди ‒ батьки випускників. Вони по-особливому зворушливо бажали своїм дітям щасливої долі у вже дорослому житті.

На адресу адміністрації та педагогічного колективу коледжу від випускників пролунали теплі слова вдячності.

Але найголовнішим, найурочистішим моментом стала церемонія вручення дипломів, серед яких 2 дипломи з відзнакою.

Дорогі випускники! Будьте впевнені  коледж пам′ятатиме вас таких різних: великих і малих, упертих і лояльних, слухняних і зухвалих.

Бажаємо усім випускникам творчого натхнення та реалізації у сфері, яку вони обрали!